ua en ru

Шахтар - Рапід: Вийшов дуже напружений матч, - Мірча Луческу

Шахтар - Рапід: Вийшов дуже напружений матч, - Мірча Луческу Фото: Мірча Луческу

Румунський наставник донеччан відзначив хорошу тактику суперника

Тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після матчу з "Рапідом" у Лізі Чемпіонів залишився задоволеним результатом, але не грою своєї команди. Про це пише сайт команди.

"Задоволений, що ми пройшли в груповий раунд Ліги чемпіонів. Задоволений другим таймом, тими помилками, які ми допускали в обороні, особливо на останніх секундах і заключних хвилинах гри. Напевно, в цьому є якесь виправдання. Все-таки Кривцов останні три місяці лікувався. Його невпевненість передавалася всій обороні, допускав багато фолів. Будемо сподіватися, що наступного тижня він добре підготується і підніметься на рівень всіх інших футболістів. Ми грали проти хорошої, організованою і агресивної команди. Суперник вибрав хорошу тактику, не давав нам можливості вийти з оборони, пресингував нас", - сказав Луческу.

"Хочу зізнатися, що у моїй футбольній кар'єрі не було такого везіння, як на останніх секундах. Дивно, що Берич не забив головою з шести метрів. І потім був момент, коли Андрій відбив м'яч перед собою і гравці "Рапіда" потрапили в штангу. У П'ятова, напевно, в тому епізоді було нервозність, що для його рівня непростимо. В цілому дуже напружений матч. Я задоволений результатом і привітав хлопців з тим, що вийшли в груповий етап. Думаю, там вже будемо більш уважними і підготовленими. На жаль, цілі в Лізі чемпіонів залежать не тільки від нас. Навколо нас все ж така ситуація, яка не завжди нам допомагає, і в чемпіонаті теж. Ми - команда, яка постійно грає на виїзді, без свого стадіону і своїх уболівальників. І у Відні, і сьогодні були помилки. Якщо навіть Колліна визнав, що в грі чемпіонату був пенальті, коли їх було три. То це про щось говорить. Футбол грається, на жаль, не тільки на полі, але і в кабінетах. Напевно, є чиїсь великі інтереси. Але ми будемо йти далі. Уболівальники повинні бути впевнені, що ми спробуємо зіграти в груповому етапі дуже добре, і вони нас оцінять", - додав тренер.

Нагадаємо, гра "Рапід" - "Шахтар" завершився з рахунком 2:2, який вивів у груповий етап саме "гірників".