ua en ru

Шахтар - Гоффенхайм 2-2: відео голів та огляд матчу

Шахтар - Гоффенхайм 2-2: відео голів та огляд матчу Фото: "Шахтар" - "Гоффенхайм" (twitter.com/tsghoffenheim)

"Гірники" стартували в груповому етапі Ліги чемпіонів 2018/19 домашньою нічиєю

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів стартового матчу групового етапу Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і німецьким "Гоффенхаймом".

Наставник "гірників" випустив той же склад, що і в останній зустрічі чемпіонату: з Богданом Бутко на позиції правого захисника, Давидом Хочолавой в центрі і Сергієм Болбатом зліва в атаці. У "Хоффенхайма" обійшлося без несподіванок.

Гості швидко освоїлися на чужому полі і вже на 6 хвилині відкрили рахунок: Біттенкур по центру вивів Грілліча один на один, і той підсік м'яч над голкіпером. Минуло ще десять хвилин, і Солоі ледь не подвоїв різницю: угорський форвард розвернувся в штрафній і розстрілював Пятова, але Андрій відбив удар в упор.

"Шахтар" моментально відреагував і домогтися бажаного вдалося на 27 хвилині: Ісмаїлі перехопив в центрі, на фланзі розібрався з Нордтвейт, змістився углиб штрафному майданчику і зовнішньою стороною стопи викрутив м'яч точно в дальній кут - 1:1.

Відігравшись, "горянки" дещо послабили хватку, чим тут же скористалися "синьо-білі": Нордтвейт головою замкнув подачу Крамаріча і м'яч опинився у сітці підопічних Паулу Фонсеки.

У другій половині команди продовжили демонструвати швидкий атакуючий футбол. На 81 хвилині "оранжево-чорні" розіграли кутовий і зрівняли рахунок у матчі.

"Шахтар" починає євросезон яскравою нічиєю з "Хоффенхаймом". Наступний матч Ліги чемпіонів відбудеться 2 жовтня на виїзді з "Ліоном".