ua en ru

Шахтар - Динамо: онлайн-трансляція матчу

Шахтар - Динамо: онлайн-трансляція матчу Фото: Шахтар - Динамо

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Шахтар" - "Динамо" почнеться на РБК-Україна в 19:00, дивитися поєдинок можемо на каналі "Футбол 1".

Підтвердивше статус чемпіона України "Динамо" відправляє у Львів до "Шахтаря", щоб в очній зустрічі довести свою перевагу над "гірниками".

1 травня, 19:30
Львів, "Арена-Львів"

Шахтар - Динамо 3:0
Гол: Едуардо, 33, 79, Нем, 73

Шахтар: Каніболоцький - Кобін, Ордець, Кривцов, Шевчук, Степаненко, Малишев - Ньому, Коваленко, Бернард - Едуардо
Динамо: Шовковський - Сілва, Виду, Хачеріді, Антунеш - Рибалка, Велозу - Ярмоленко, Гармаш, Гусєв - Мораєс

Для обох команд гра має дуже формальний характер. Хоча, бажання обіграти свого головного оппнента ніхто не відміняв. Тут більше варто задумати про ціну такої перемоги. Для "Шахтаря" зараз в пріоритеті гри з "Севільєю" у півфіналі Ліги Європи. А це означає, що Луческу доведеться приберегти частина основныз гравців на гру з "Динамо".

У Реброва подібний проблем немає. У киян є тільки одне завдання - підтримувати хороший тонус гравців, яким належить зіграти на Євро-2016. З такого розкладу варто зробити висновок, що гра буде більше обережною, ніж емоційною. Хоча, вберегти себе від впливу емоція під час такого матчу буде складно.

Звісно, головним фаворитом матчу варто вважати "Динамо". Луческу може спокійно виставити дублерів, а Реброву подібне не пробачать. Особливо, після поразки в першому колі в Києві 0:3. При чому, тоді кияни також були фаворитами.

Шахтар - Динамо: онлайн-трансляція матчуФото: Сергій Ребров

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров:

"Я радий, що ми вдруге поспіль виграли чемпіонат України – я вважаю, це великий успіх, а що стосується гри з "гірниками", то я неодноразово говорив, що на якому б рівні вона не проводилася, футболісти завжди виходять дуже мотивованими. Майбутній матч не стане винятком. До речі, те ж саме стосується і поєдинку з "Динамо", яким завершиться для нас нинішній сезон",