ua en ru

Шахтар - Динамо 2-1: відео голів та огляд матчу

Шахтар - Динамо 2-1: відео голів та огляд матчу

Перемогу "гірникам" приніс Коваленко на останній компенсованій хвилині

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо" в рамках 14 туру української Прем'єр-ліги.

Перший тайм проходив на зустрічних курсах, команди намагалися відповідати атакою на атаку. Фактично, перший реальний момент у «Динамо» втілився в гол. Після подачі зліва Сідклей головою «продовжив» на дальній кут штрафного на Шапаренко, який, підключившись до атаки, потужно, в дотик, прошив захист і Пятова. 1:0 - гол в роздягальню і «Динамо» пішло на перерву з перевагою в один м'яч.

Вже на 54 хвилині Мораес скористався прострілом Тайсона і зрівняв рахунок. За пару хвилин до цього Вербич мав прекрасний шанс подвоїти перевагу киян, але, як результат - нічийний рахунок на табло.

Все вирішилося в самому кінці матчу. Компенсувавши три хвилини, арбітр покарав «Динамо» видаленням Кендзьори. «Шахтар» відразу скористався чисельною перевагою і Коваленко приніс перемогу донеччанам на останній хвилині, після чого пролунав фінальний свисток.

Головний тренер "Шахтар" Пауло Фонсека: "У певні моменти гра ставала дуже збалансованою, і ми віддавали ініціативу "Динамо", внаслідок чого з'являлося більше простору для виходу в атаки. У той же час повинен сказати, що зустрілися з чудовою командою. Гол в наприкінці - плід того, що вірили в себе до самого кінця".

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Свої моменти треба реалізовувати. Це головний підсумок матчу. У нас було два стовідсоткові моменти. У Вербича, коли його підвела техніка, та коли Сідклей віддавав на того ж Вербича у першому таймі. Результат, звичайно, важко прийняти, але за цю гру наші хлопці заслуговують лише найкращих слів".