ua en ru

Шахтар - Байєр: Нульова нічия в Донецьку

Донецький "Шахтар" не зумів реалізувати колосальну перевагу над "фармацевтами".

Донецький "Шахтар" не зумів реалізувати колосальну перевагу над "фармацевтами".

Шахтар - Баєр 0:0
Шахтар:
Пятов, Кучер, Шевчук, Ракицький, Хюбшман, Бернард (Ілсіньо, 65), Фернандо, Дуглас Коста (Тайсон, 80), Алекс Тейшейра, Срна, Феррейра (Адріано, 80)
Байєр: Лено, Спахіч, Беніш, Эмер Топрак, Донаті, Рольфес, Л. Бендер, Сем (Крузе, 90+2), Кастро (Джан, 70), Сон Хин Мін (Хегелар, 78), Кісслінг

Свій перший небезпечний момент "гірники" створили вже на 13 хвилині, коли з ударом головою Феррейри впорався Лено. Потім були шанси у Кости, Тейшейри, Бернарда та інших. А на 32 хвилині м'яч ледь не залетів у ворота Лено після навісу Срни з флангу, але штанга врятувала гостей.

Другий тайм почався з хорошого дальнього удару Срни, з яким впорався Лено. Потім "Байєр" зміг трохи відсунути гру від своїх воріт і створити кілька відносно небезпечних моментів. З яких варто виділити непоганий удар Міна, після якого Пятову довелося показувати свою майстерність. У підсумку, "Шахтар" більше не зміг створити серйозної небезпеки біля воріт німців, обмежившись формальною перевагою.

Тепер на "гірників" чекає домашній матч проти "Сосьєдада", який зумів вистояти вдома проти МЮ, який в свою чергу відправиться в Німеччину. І бажано, щоб вже в цьому матчі "гірники" змогли здобути перемоги. І бажано, що "Юнайтед" зробив теж саме з "Байєром",

Група А

1. МЮ - 2 перемоги, 2 нічиї - 8 очок
2. Байєр - 2 перемоги, 1 нічия, 1 поразка - 7 очок
3. Шахтар - 1 перемога, 2 нічиї, 1 поразка - 5 очок
4. Реал Сосьєдад - 1 нічия, 3 поразки - 1 очко