ua en ru

Шахтар - Баварія: Наші бразильці спробують помститися німцям за Чемпіонат світу, - Мірча Луческу

Шахтар - Баварія: Наші бразильці спробують помститися німцям за Чемпіонат світу, - Мірча Луческу Луческу готується до Баварії
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу поспілкувався з журналістами перед грою Ліги Чемпіонів проти "Баварії". Про це повідомляє сайт "Шахтаря".

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу поспілкувався з журналістами перед грою Ліги Чемпіонів проти "Баварії". Про це повідомляє сайт "Шахтаря".

"Якщо ми пройдемо "Баварію", станемо героями. Це однозначно. Останній офіційний матч ми провели два місяці тому, плюс працюємо в непростих умовах. Природно, Гвардіола дуже добре знає потенціал своїх футболістів. Ми ж, на жаль, цього не знаємо. Але у футболі, самі знаєте, не завжди логіка перемагає, тому все можливо. Ще один момент: у нашому складі грають 13 бразильців. Ми, напевно, найбільш бразильська команда у Європі. У складі ж "Баварії" виступають шість чемпіонів світу. Всі наші бразильці молоді і, природно, хочуть себе показати і взяти реванш за поразку чемпіонату світу, коли бразильська збірна з великим рахунком поступилася Німеччині", - сказав Луческу.

"Кожен матч має свою історію. "Баварія" дуже сильна. Найімовірніше, це найкраща команда світу на сьогодні. Дуже грамотний тренер очолює "Баварію", він любить свою справу. Це наставник, який за два роки перетворив англосаксонський стиль гри клубу в латинський. Те, як він керує командою, унікально. Якщо баварці пройдуть далі - підкреслюю, якщо пройдуть, зможуть виграти Лігу чемпіонів. Та й до того ж у "Баварії" велика різниця в очках з найближчим переслідувачем. Тут же ми будемо грати два матчі, і можливо все", - додав румунський тренер.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Баварія" відбудеться 17 лютого, а РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція матчу.