ua en ru

З'їзд "Нашої України" на чолі з Віктором Ющенком відбудеться 18 травня 2013 р

З'їзд партії "Наша Україна" на чолі з Віктором Ющенком відбудеться 18 травня 2013 р. Про це повідомив виконуючий обов'язки голови політичної ради партії Зиновій Шкутяк, повідомляє прес-служба НУ.

"Політична рада партії 9 лютого 2013 р. прийняла ряд важливих рішень: відповідно до статуту партії провести перереєстрацію членів партії протягом двох місяців, призначити дату чергового з'їзду політичної партії "Наша Україна" на 18 травня 2013 року", - йдеться у зверненні Шкутяка.

У повідомленні також говориться, що "Наша Україна" на чолі з Віктором Ющенком не допустить "створення нелегітимних паралельних структур шляхом рейдерського захоплення партії, проведення незаконних конференцій і навіть з'їзду".

Шкутяк закликав однопартійців "об'єднатися навколо української ідеї, усвідомити, що будь-які спроби розколоти партію вигідні тим силам, які не можуть допустити зміцнення нашої нації".

Крім того, Шкутяк заявляє, що ті, хто в даний час виконують замовлення по розколу і дискредитації "Нашої України", в свій час брали участь в розколі національно-патріотичної партії Народний Рух України, яку очолював В'ячеслав Чорновіл, і Української Республіканської партії на чолі з Левком Лук'яненком.

Читайте також: Частина партії "Наша Україна" на чолі з Бондарчуком проведе з'їзд 2 березня.