ua en ru

"Севілья" слідкує за українськими футболістами

"Севілья" слідкує за українськими футболістами Фото: Севілья

В Іспанії дивляться на український футбольний ринок

Спортивний директор "Севільї" Рамон Родрігес Мончи каже, що в його клубі уважно дивляться на український чемпіонат. Про це повідомляє канал 2+2.

"Дістати Коноплянку було дуже складно, оскільки було багато команд, які хотіли придбати Коноплянку. Він вибрав "Севілью", тому що знає її історію. Наш клуб завжди бореться за титули. Він все зрозумів після фіналу у Варшаві і перейшов як вільний агент. Іспанський футбол йому підходить, це його стиль", - сказав Мончи.

"Ми вперше почали стежити за Коноплянка і Ярмоленко, коли вони грали у збірної України до 19 років. Претендуємо ми і на Ярмоленка? Ні, просто збирали інформацію про кращих гравців. І Ярмоленко був одним з них. Ми стежимо за українськими гравцями, але не можу назвати імена, оскільки вся українська преса буде про це говорити. Український футбол дуже виріс, на рівні збірних дуже потужні молодіжні команди. У минулому році "Дніпро" був у фіналі, в цьому році грали з "Шахтарем" у півфіналі. Логічно, що ми стежимо за українським футболом", - додав спортдиректор.

Нагадаємо, минулого тижня "Севілья" обіграла "Ліверпуль" і стала третій раз поспіль чемпіоном Ліги Європи.