ua en ru

Севілья - Реал 3:2: Коноплянка допомагає перемогти севільцам

Севілья - Реал 3:2: Коноплянка допомагає перемогти севільцам Фото: ФК "Реал"

Українець відзначився двома гольовими пасами

В Севільї був зіграний матч чемпіонату Іспанії між "Севільєю" і "Реалом".

У старті севільської команді вийшов Євген Конопляянка і в черговий раз показав відмінну гру. Хоча рахунок відкрив "Реал" - після подачі кутового Сехио Рамос красивим ударом через себе відправив м'яч у ворота. Вже в першому таймі господарі відповіли точним ударом також після кутового, який виконали українець, після якого відзначився Іммобіле. На другий тайм "Севілья" вийшла більш розкутою і завдяки ще одному точному пасу Коноплянки на Банегу вийшла вперед. Пізніше Льоренте головою забив третій гол у ворота "Реала". І лише в доданий час Родрігес ударом з лінії штрафного трохи скоротив відставання в рахунку.

Після цього матчу мадридський "Реал" поступився перше місце "Барселоні", відставши на три очки. А "Севілья" піднялася на 10 місце в турнірній таблиці.

Севілья - Реал 3:2
Голи:
Іммобіле, 36, Банега, 61, Льренте, 74 - Рамос, 22, Родрігес, 90+3
Севілья: Ріко, Андреоллі (Колодзейчак, 84), Тремулінас, Маріано, Рамі, Нзонзі, Банега (Крон-Делі), Витоло, Коноплянка, Криховяк, Іммобіле (Льоренте, 70)
Реал: Касилья, Данило, Пепе, Рамос (Варан, 31), Начо, Каземіро, Модріч, Кроос (Хесе, 78), Іско (Джеймс Родрігес, 63), Роналду, Бейл