ua en ru

"Севілья" не виключає повернення Відаля з "Барселони"

"Севілья" не виключає повернення Відаля з "Барселони" Фото: Алейкс Відаль (скрін з відео)

Зі слів спортивного директора клубу, це буде нелегким завданням

Керівництво "Севільї" не виключає, що в зимове трансферне вікно захисник каталонської "Барселони" Алейкс Відаль повернеться в андалусский клуб. Про це повідомив спортивний директор "Севільї" Оскар Аріас, передає іспанське інтернет-видання Sport.es.

"Ми в цілому стежимо за подіями на трансферному ринку. З тих пір як Відаль покинув "Севілью", постійно говорять про його можливе повернення. Його це буде нелегким завданням, беручи до уваги суму трансферної компенсації. Але ми не знаємо, що може статися в майбутньому", - сказав Аріаса.

Відаль не користувався довірою колишнього наставника "синьо-гранатових" Луїса Енріке, переважно залишаючись в запасі. У нинішнього головного тренера каталонської команди Ернесто Вальверде за підсумками 10 турів чемпіонату Іспанії він зіграв в 5 матчах, вийшовши на поле в основному складі в 3 з них. Гравець відзначився одним гольовим пасом.

Відаль поповнив ряди "Барселони" в 2015 році, підписавши контракт до літа 2020 року.

Нагадаємо, півзахисник каталонської "Барселони" Андрес Іньєста відновлюється після отриманої травми стегна і не допоможе команді в найближчих матчах.