ua en ru

"Севілья" не буде викуповувати трансфер Насрі у "Манчестер Сіті"

"Севілья" не буде викуповувати трансфер Насрі у "Манчестер Сіті" Фото: Самір Насрі

Іспанці не готові виплатити за гравця 25 млн євро, які передбачає договір

"Севілья" не має наміру викуповувати права на півзахисника Саміра Насрі в "Манчестер Сіті". Про це информирует Goal.com.

Повідомляється, що іспанці не готові виплатити за гравця 25 млн євро, які передбачає договір. Француз повернеться після закінчення сезону в стан "городян", проте футболіст не входить в плани наставника англійського клубу Хосепа Гвардіоли. Тому в міжсезоння "манкуніанці" мають намір підшукати Насрі новий клуб.

29-річний Самір Насрі належить "Ман Сіті" з 2011 року, але в останні роки француз випав з основи "городян" з-за травм і проблем з формою, що в результаті і призвело до оренди в "Севілью".

У той же час в цьому сезоні Насрі знову додав і зіграв 27 матчів за "Севілью" у всіх турнірах, забивши 3 голи і зробивши 2 асиста.

Чинний контракт досвідченого атакера з "городянами" закінчується влітку 2019 року.

Нагадаємо, англійський футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" готовий викупити права на бразильського нападника Неймара у іспанської "Барселони" за рекордні 200 млн євро. Головний тренер "червоних дияволів" Жозе Моурінью особисто бере участь у переговорах.