ua en ru

У Сєвєродонецьку на хабарі у 250 тис. грн затримано голова управління юстиції та відділу ДВС

У Сєвєродонецьку на хабарі у 250 тис. грн затримано голова управління юстиції та відділу ДВС Фото: Генеральна прокуратура України

Хабарників спіймали "на гарячому"

Головна військова прокуратура затримала керівників управління юстиції та відділу державної виконавчої служби міста Сєвєродонецьк під час отримання хабара в розмірі 250 тис. грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

"15 липня 2015 року на Луганщині Головною військовою прокуратурою спільно з працівниками Служби безпеки України викрито та затримано "на гарячому" під час отримання хабара начальник Сєвєродонецького міського управління юстиції та начальник відділу державної виконавчої служби цього ж управління юстиції (ч. 3 ст. 368 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Затримання відбулося в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання та одержання 250 тис. грн неправомірної вигоди від громадянина за зняття арешту з його приватного будинку. Грошові кошти були вилучені.

В даний час проводяться першочергові слідчі дії. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, начальник Чернівецького прикордонного загону був затриманий за замах на хабар у 25 тис. євро.