ua en ru

У Північній Кореї заявили, що будуть проводити ракетні випробування в будь-який час

У Північній Кореї заявили, що будуть проводити ракетні випробування в будь-який час Фото: глава Північної Кореї Кім Чен Ин

У КНДР звинуватили Вашингтон у розпалюванні ядерної війни на Корейському півострові

У Північній Кореї заявили, що будуть проводити середньо - і дальнеракетные випробування "в будь-який час і в будь-якому місці" незважаючи на резолюцію ООН і попередження США. Про це повідомляє Reuters.

Крім того, повідомляється, що Північна Корея звинувачує Вашингтон у тому, що спільні навчання США з Південною Кореєю і Японією провокує ядерну війну на Корейському півострові.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що Північна Корея провела запуск ракети з регіону біля свого західного узбережжя. Пуск був проведений в регіоні під назвою Кусон, розташованому на північний захід від столиці КНДР Пхеньяну, де раніше Північна Корея вже проводила випробування ракети середньої дальності.

Пізніше міністр оборони Японії Томоми Инада повідомив, що запущений снаряд міг бути ракетою нового типу. Снаряд піднявся на висоту більше ніж 2000 км, ракета впала в Японське море в 400 км від східного узбережжя Північнокорейської республіки.