ua en ru

У Севастополі в результаті аварії на газопроводі без газу залишилися майже 30 багатоповерхівок

У Севастополі в результаті аварії на газопроводі без газу залишилися майже 30 багатоповерхівок Фото: аварія на газопроводі в Севастополі

Аварія, що сталася, виявилася досить масштабною

В анексованому Криму в місті Севастополь в суботу 28 листопада, в житловому масиві, розташованому біля узбережжя Козачої бухти, сталася аварія в газових мережах. Про це передає Крим.Реалії з посиланням на прес-службу компанії "Севастопольгаз".

Повідомляється, що в результаті аварії, що сталася о 01:30 ночі, без газопостачання залишилися 28 багатоповерхових житлових будинків.

"Ремонтні роботи на газопроводі неможливо було розпочати вночі, тому аварійні бригади приступили до ремонту лише о 8:00 ранку", - повідомили в газовій компанії.

Так, за інформацією "Севастопольгазу", аварія, що сталася, виявилася досить масштабною. Для ремонту було залучено 16 аварійних бригад.

Нагадаємо, в анексованому Криму в місті Сімферополь вчора, 26 листопада 2015 року, стався вибух газу в незаселеній новобудові, в результаті чого загинула одна людина.

Також, в цей же день в Сімферополі стався вибух на електропідстанції.

Раніше у ніч на 22 листопада в Чаплинці Херсонської обл. стався вибух електроопор, які подають електроенергію в окупований Крим, в результаті чого півострів залишився без електропостачання.