ua en ru

Мережа ресторанів Kentucky Fried Chicken вийде на український ринок восени 2012 р

Kentucky Fried Chicken (KFC) - третя за величиною мережа швидкого харчування у світі, зайнялася юридичним оформленням виходу в Україну. Про це виданню "Комерсант-Україна" розповів Віктор Фролов, який повинен очолити офіс компанії.

За його словами, до кінця серпня буде завершено реєстрацію представництва компанії в Україні. "Зараз ми набираємо команду, розробляємо стратегію і реєструємо компанію. До кінця серпня повинні бути конкретні плани щодо кількості закладів та їх розташування", - зазначив він.

Фролов раніше працював менеджером відділу розвитку "Макдональдз Україна" і відповідав за відкриття нових ресторанів. Перший заклад KFC відкриється восени в ТЦ Ocean Plaza, повідомила виданню директор консалтингової компанії "Українська торговельна гільдія" Євгенія Локтіонова. "Зараз переговори по цій точці практично завершені, ми також домовляємося по кількох інших об'єктах, таких як ТРЦ "Республіка" і Manhattan Mall", - говорить пані Локтіонова.

KFC - третя в світі мережа ресторанів швидкого харчування після Subway (більше 35 тис. закладів) і McDonald's (близько 34 тис.). Об'єднує понад 25 тис. ресторанів. У меню KFC в основному страви з курячого м'яса. Середній чек в Україні, за даними KFC, становитиме 50 грн. Компанія веде переговори з українськими мережами з 2008 р., однак про позитивний результат переговорів стало відомо тільки в кінці 2011 р.