ua en ru

Cервісом "Особистий кабінет" користуються майже 30 тисяч закарпатців

Cервісом "Особистий кабінет" користуються майже 30 тисяч закарпатців Cервісом "Особистий кабінет" користуються майже 30 тисяч закарпатців

Минулого року ПАТ "Закарпатгаз" запровадив для своїх клієнтів web-сервіс "Особистий кабінет". Вже майже 30 тис. закарпатців користуються цією послугою, а загалом в 16 областях України - 1 мільйон споживачів газу. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як зазначається, впродовж року можливості сервісу постійно вдосконалюються. Як результат, у споживачів газу з’явилась можливість отримати інформацію про нараховану субсидію, завантажити рахунок за газ, а також скачати заяви-приєднання до договору на розподіл й постачання газу.

Крім того, вже з квітня поточного року користувачі сервісу можуть переглянути інформацію про зареєстровану в базі компанії конфігурацію газових приладів, що встановлена в їхній оселі, й тим самим, провести звірку щодо кількості, типу приладів, типорозміру лічильника та вказаної кількості зареєстрованих осіб.

"Особистий кабінет" значно спрощує зворотній зв’язок клієнта та газової компанії, адже він є зручним та простим у використанні – про це свідчить активність закарпатців, яку можна спостерігати останнім часом. З початком опалювального сезону кількість споживачів, які реєструються, зростає. Лише впродовж листопада роботу сервісу оцінили понад 5 тис нових користувачів Це очікувана тенденція, адже онлайн-сервіс дозволяє здійснювати всі основні операції щодо отримання інформації, перебуваючи просто в себе вдома, а відтак – заощаджувати свій час", – зазначає начальник управління клієнтського сервісу "Закарпатгазу" Тетяна Королович.