ua en ru

Сергій Зузак призначений директором з розвитку аграрного напрямку бізнесу в СКМ

Сергій Зузак призначений директором з розвитку аграрного напрямку бізнесу компанії СКМ. Про це повідомляє прес-служба компанії.
На цій посаді Зузак буде курирувати питання розвитку і контролю аграрного напрямку бізнесу (холдинг HarvEast) групи СКМ.
Сергій Зузак на посаді директора СКМ з розвитку аграрного напрямку бізнесу буде представляти компанію як акціонера у складі наглядової ради ТОВ "ХарвІст". У зону його відповідальності будуть входити питання стратегії, інвестицій, фінансів і ризиків.
Сергій Зузак народився в 1980 році. Випускник Національного університету "Києво-Могилянська Академія" 2001 р. за фахом "Економічна теорія і підприємництво".
До приходу в СКМ Сергій Зузак з 1999 по 2003 рр. займав позицію спеціаліста в інвестиційному банку Creditanstalt Investment Bank. З 2004 по 2010 рр. Сергій обіймав посаду інвестиційного менеджера міжнародної інвестиційної керуючої компанії Horizon Capital. З липня 2010 року по серпень 2011 рр. Зузак працював у СКМ на позиції інвестиційного менеджера в дирекції з розвитку гірничо-металургійного бізнесу.
У групу СКМ входять компанії "Метінвест холдинг", ДТЕК, "Перший український міжнародний банк", "Ренесанс-Капітал", АСКА, АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, Медіа Група "Україна", видавничий холдинг "Сегодня Мультимедіа", ЕСТА Холдинг (нерухомість), "Український Рітейл" (роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), "Паралель" (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), "Український Аптечний Холдинг", машинобудівний холдинг "Гірничі машини", транспортний холдинг "Портинвест" та інші. 100% акцій СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.