ua en ru

Сергій Сидоров призначений новим головою правління "Дніпроазоту"

Сергій Сидоров призначений головою правління ПАТ "Дніпроазот". Про це йдеться в повідомленні підприємства в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

Таке рішення було прийнято 15 січня 2015 р. на засіданні наглядової ради "Дніпроазоту".

Протягом останніх п'яти років Сидоров обіймав посаду заступника голови правління - директора з економіки та фінансів ПАТ "Дніпроазот", а з 18 листопада 2014 р. по 15 січня 2015 р. перебував на посаді в.о. голови правління підприємства.

Нагадаємо, 17 листопада 2014 р. наглядова рада "Дніпроазоту" звільнила голову правління Олександра Дубініна в зв'язку з його обранням народним депутатом України.

ПАТ "Дніпроазот" входить в десятку провідних підприємств хімічної та нафтохімічної промисловості України за приростом товарної продукції, обсягами прибутку і зростання валового доходу. Продукція підприємства застосовується в металургії, сільському господарстві, гірничо-добувної, хімічної та переробної промисловості, в енергетиці та водопідготовці. Сьогодні на підприємстві випускають аміак та карбамід, соду каустичну і рідкий хлор, соляну кислоту і гіпохлорит натрію, КМЦ різних модифікацій і товари народного споживання. Підприємство входить у сферу впливу бізнесмена Ігоря Коломойського (група "Приват").