ua en ru

Сергій Миронов зареєстрований кандидатом на посаду Президента Росії

Сергій Миронов зареєстрований як кандидат на посаду Президента РФ. Відповідне посвідчення йому було вручено сьогодні в Центральній виборчій комісії (ЦВК, ЦВК) РФ.
Нагадаємо, Миронов був висунутий кандидатом від партії "Справедлива Росія".
"4 березня я планую перемогти Володимира Путіна, і питання з його відставкою буде вирішено", - заявив Миронов журналістам у Центрвиборчкомі відразу після своєї реєстрації в якості кандидата. При цьому лідер "Справедливої ​​Росії" вважає, що "всі ідеї, які висловив Дмитро Медведєв у своєму посланні, - це кроки в потрібному напрямку". "Наскільки ці кроки будуть адекватні запитам суспільства, ми побачимо", - зазначив Миронов.
Свою Президентську програму лідер "Справедливої ​​Росії" планує опублікувати в січні 2012 р. і обіцяє включити до неї блок політичних реформ. Зокрема, після Президентських виборів у разі перемоги Миронов планує кардинально переглянути закон про вибори депутатів Держдуми, а також призначити на грудень 2012 р. "нові вибори вже за новим законом". "Якщо нові вибори будуть проходити за старим законом, то ми отримаємо ту ж саму Думу з точки зору її легітимності", - висловив побоювання Миронов.
Також серед пропозицій кандидата в Президенти від "Справедливої ​​Росії" - повне перепризначення членів ЦВК, зокрема територіальних виборчих комісій Санкт-Петербурга, де, за словами Миронова, було зафіксовано найбільшу кількість порушень.