ua en ru

У Сенаті США допитають керівника Twitter

У Сенаті США допитають керівника Twitter Фото: Джек Дорсі (flickr.com)

Одним з питань може бути втручання Російської Федерації у вибори президента США

Засновник і керівник соціальної мережі Twitter Джек Дорсі відповість на низку запитань під час засідання Комітету Сенату Сполучених Штатів Америки (США) з енергетики та торгівлі. Про це повідомила прес-служба Комітету на сторінці у Twitter.

За словами голови Комітету Грега Уолдена, члени комітету поставлять Дорсі низку запитань про те, як компанія перевіряє і керує контентом.

"Twitter - це неймовірно потужна платформа, яка може змінити національну дискусію, і для того, щоб щось стало поширеним треба лише один твіт. Коли рішення про дані та вміст здійснюються з використанням непрозорих процесів, американський народ має право висловлювати занепокоєння", - сказав Уолден.

Зазначається, що Комітет очікує від Дорсі чесних свідчень, беручи до уваги складність процесів у Twitter і судові позови проти соцмережі.

За інформацією деяких ЗМІ, Дорсі також можуть допитати в Комітеті з розвідки. Там з ним хочуть обговорити втручання РФ у вибори президента США.

У Сенаті США допитають керівника Twitter

У Сенаті США допитають керівника Twitter

Нагадаємо, що раніше глава компанії Facebook Марк Цукерберг в Європарламенті вибачився перед жителями Європи за витік даних. За його словами, "це була помилка".