ua en ru

З сьогоднішнього дня пропуск через КПВВ "Маріїнка" тимчасово призупинений

З сьогоднішнього дня пропуск через КПВВ "Маріїнка" тимчасово призупинений Фото: пропуск через КПВВ "Мар'їнка" тимчасово призупинено

Рішенння про відновлення роботи контрольного пункту буде прийняте після стабілізації обстановки

Пропуск через контрольний пункт "Мар'їнка" (Донецька область) з 00:00 17 лютого 2016 року тимчасово призупинено. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Зважаючи на постійні обстріли сил АТО в районі Мар'їнки з боку російсько-терористичних військ та загрозу життю і здоров'ю учасників руху, які слідують через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Мар'їнка", штабом АТО прийнято рішення тимчасово призупинити пропуск осіб та транспортних засобів через зазначений КПВВ з 00:00 17 лютого", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що рішення про відновлення роботи контрольного пункту буде прийняте після стабілізації обстановки в цьому районі.

Нагадаємо, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що сили антитерористичної операції на Донбасі приведені в повну бойову готовність, щоб відбити можливий широкомасштабний наступ бойовиків.