ua en ru

Сьогодні стартують матчі 1/8 Кубка України

На рівні 1/8 фіналу ще є суперники, між якими є надто велика різниця. Але і цікаві пари теж є. Так що, познайомимося майбутніми поєдинками.

На рівні 1/8 фіналу ще є суперники, між якими є надто велика різниця. Але і цікаві пари теж є. Так що, познайомимося майбутніми поєдинками.

Ця стадія Кубка також як і попередній тур чемпіонату почалася з сумного - "Арсенал" не поїхав на виїзд до Тернополя на матч до одного з аутсайдерів Першої ліги. Так що, "Нива" пробилася в чвертьфінал, що вже можна назвати великим досягненням.

А от в Миколаєві велике свято. В гості до місцевої однойменної команді приїхав чемпіон країни донецький "Шахтар". Очікувати основу "гірників" у поєдинку проти одного з найстаріших футбольних команд України не варто. Адже, "Миколаїв" пасе задніх у Першій лізі, а другий склад донеччан досить легко справляється з колективами Прем'єр-ліги. Так що, сміливо можна ставити на розгром господарів.

В цілому, така ж ситуація і в свердловському матчі, куди приїжджає "Динамо". У суперниках у киян "Шахтар". І вже тільки це назва повинна змусити гравців "Динамо" більш активно бігати по полю. Тим більше, у Блохіна за довгий час з'явилася можливість дати відпочити основним виконавцям, чим він просто зобов'язаний скористатися.

Але основні страви будуть подані в середу ввечері, коли в Одесі зійдуться "Чорноморець" з "Дніпром", а на львівській "Україні" - "Карпати" з "Металістом". У першому матчі сам факт протистояння двох нинішніх грандів вже підігріває інтерес до поєдинку. Так ще й недавно одесити повністю і без питань програли у Дніпропетровську, за що явно захочуть помститися. У півфіналі минулого розіграшу їм це вдалося.

На вихідних "Металісту" було досить складно в грі з Карпатами". І в кубковому матчі легше не буде. "Карпати" вдома - божевільна команда, яка може на характері і бажанні вичавити і вимучити перемогу над будь-яким суперником. А любов "Карпат" до кубкових турнірів додає ще більшої гостроти.

Кубок України. 1/8 фіналу:

29 жовтня

14:00, Миколаїв - Шахтар (Трансляція на ТК Футбол)

Матч "Нива" - "Арсенал" не відбудеться.

30 жовтня

14:00 Шахтар - Динамо (Трансляція на ТК Футбол)
17:00, Десна - Металург З
18:00, Славутич - Авангард
18:30, Тернопіль - Ворскла
19:45, Чорноморець - Дніпро (Трансляція на ТК Футбол)
20:00, Карпати - Металіст (Трансляція на 2+2)