ua en ru

Сьогодні стартує другий тур української Прем'єр-ліги

Чемпіонат України з футболу починає повільно набирати обертів. Сьогодні ввечері матчем "Іллічівець" - "Дніпро" розпочнеться другий тур національної першості.

Чемпіонат України з футболу починає повільно набирати обертів. Сьогодні ввечері матчем "Іллічівець" - "Дніпро" розпочнеться другий тур національної першості.

Читайте також: Чемпіонат України: Підсумки першого туру

19 липня, 20:45
Маріуполь, "Іллічівець"
Іллічівець - Дніпро
Трансляція на ТК Футбол

Обидві команди стартували в новому сезоні з перемоги. "Дніпро" впевнено здолав вдома "Арсенал", а маріупольці на виїзді впоралися із запорізьким "Металургом". Фаворитом у цій зустрічі виглядають гостів але те, що їм буде складно, це 100%. "Іллічівець" в останні сезони представляє собою дуже міцну команду, з якою важко впоратися навіть самим класним суперникам.

20 липня, 19:00
Ужгород , "Авангард"
Говерла - Динамо
Трансляція на ТК Футбол

У киян немає іншого вибору, як впевнено перемагати в Ужгороді. Якщо команда Блохіна оступиться у другому матчі поспіль, то вболівальники цього не пробачать. Тим більше, що зробити це для київського гранда буде не так і складно. Клас "Динамо" повинен дозволити їм спокійно себе почувати себе господарями становища в Закарпатті. Хоча, "Говерла" і створила проблем "Шахтарю", та все ж таки програла. Думається, на другий подібний матч ужгородців не вистачить.

20 липня, 19:30
Київ, "Динамо"
Арсенал - Металіст
Трансляція на 2+2

Цим матчем "Металіст" почне підготовку до Ліги Чемпіонів. І якщо "каноніри" зіграють так само, як вони це зробили в Дніпропетровську, то для харків'ян виїзд в Київ можна буде прирівняти практично до туристичного. Також можна буде в справі подивитися на новачків команди. На Дієго Соузу, наприклад.

20 липня, 21:30
Донецьк, "Металург"
Металург - Карпати
Трансляція на ТК Футбол

Донеччани почали сезон з поразки в Харкові, але при цьому показали досить непоганий рівень гри. І якщо проти "Металіста" подібного рівня не вистачило, то в поєдинку з "Карпатами" його може цілком достатньо. Львів'яни ще довго будуть "обростати м'ясом" після літніх перетрубацій.

21 липня, 19:00
Севастополь, "Севастополь"
Севастополь - Шахтар
Трансляція на ТК Футбол

Календар Прем'єр-ліги дозволяє "Шахтарю" набирати форму з командами-аутсайдерами. "Матроси" - єдиний новачок еліти, який в першому турі не програв. Але, думається, вже в цьому матчі очікувати взяття очок господарями не варто. Надто вже різняться рівні гравців.

21 липня, 19:30
Луцьк, "Авангард"
Волинь - Таврія
Трансляція на 2+2

З поверненням Кварцяного у "Волинь", луцька команда знову стала схожа на себе "еталонну" - фізично сильна, потужна, але досить повільна команда. І матч проти київського "Динамо" показав, що подібний підхід приносить результат. І якщо розкрити захист лучан не змогли навіть кияни, то "Таврії", яка зараз дуже "сіро" грає, це буде ще складніше.

21 липня, 21:30
Одеса, "Чорноморець"
Чорноморець - Ворскла
Трансляція на ТК Футбол

Одесити перемогою стартували у Лізі Європи. Але сил на скромну "Дачію" було витрачено досить багато. Та невідомо, чи вистачить їх на поєдинок з "Ворсклою". Тут, як рази і з'явиться можливість перевірити глибину лавки запасних "моряків". Так як, в такому ритмі їм належить провести, як мінімум, ще місяць, а як максимум, а це вихід у груповий етап ЛЄ, - усю осінь.

22 липня, 19:00
Луганськ, "Авангард"
Зоря - Металург З
Трансляція на ТК Футбол

Цим матчем завершиться другий тур. "Зоря" - відвертий фаворит. І поки немає жодного аргументу на користь запорожців. Вони, як і в минулому сезоні, виглядають цілковитими аутсайдерами без надії. Хоча, все може змінитися.