ua en ru

Сьогодні стартує тринадцятий тур української Прем'єр-ліги

Після двотижневої паузи на матчі збірних український чемпіонат повертається. І в 13 турі буде на що подивитися. Це і багатообіцяючий матч "Карпат" з "Дніпром", і київське дербі, і центральний матч туру "Металіст" - "Чорноморець".

Після двотижневої паузи на матчі збірних український чемпіонат повертається. І в 13 турі буде на що подивитися. Це і багатообіцяючий матч "Карпат" з "Дніпром", і київське дербі, і центральний матч туру "Металіст" - "Чорноморець".

18 жовтня, 17:00
Луцьк, "Авангард"
Волинь - Говерла
Трансляція на 2+2

У нинішній ситуації, обом командам потрібні очки. Вся справа в тому, що і "Волинь", і "Говерла" знаходяться в радіусі кількох очок від середини таблиці, і зони вильоту. Тому, той хто перемагає у цьому матчі, робить крок вгору, в той час, як переможений робить свої справи досить сумними. "Волинь" хоч і буде грати при своїх уболівальниках, але своєю непередбачуваністю вони "плутають карти" будь-яким прогнозам.

19 жовтня, 16:00
Маріуполь, "Іллічівець"
Іллічівець - Шахтар
Трансляція на ТУ Футбол

Коли "Шахтар" грає зі своїми "молодшими братами", у нього мало шансів не набрати три очки. Але в цьому сезоні "гірники" вже показали, що перед іграми в Лізі Чемпіонів, у них виникають проблеми. А враховуючи те, що вже в середу "Шахтарю" належить найважливіша гра в Гельзенкірхені, втрати очок цілком можливі.

19 жовтня, 17:00
Львів, "Україна"
Карпати - Дніпро
Трансляція на 2+2

Матч у Львові може бути дуже цікавим. Обидві команди люблять емоційний футбол, і за рахунок саме емоцій досягають своїх результатів. Але ось у "Дніпра" гравці вище класом і повинні обігравати своїх львівських опонентів, як мінімум, за рахунок свого досвіду.

19 жовтня, 18:30
Полтава, "Ворскла"
Ворскла - Металург З
Трансляція на ТК Футбол

В минулому турі полтавчани лише за рахунок дурного голу зуміли здолати "Таврію". У цьому матчі полтавчанам буде протистояти більш грізний аутсайдер - запорізький "Металург". "Козаки" в цьому сезоні показують досить симпатичний футбол, але і "Ворскла" в цьому чемпіонаті демонструє запас міцності, якого вистачає на те, щоб займати 6 місце.

20 жовтня, 16:00
Луганськ, "Авангард"
Зоря - Севастополь
Трансляція на ТК Футбол

Після яскравих перших турів "Зоря" трохи здала в плані результату. Але в минулому турі луганчани впевнено обіграли "Волинь", чим повернули надію своїм уболівальникам. "Севастополь" після низки симпатичних ігор також здав - поразка "Арсеналу" і "Іллічівцю" не додають впевненості.

20 жовтня, 17:00
Київ, "Динамо"
Арсенал - Динамо
Трансляція на 2+2

Київське дербі, як і донецьке, рідко приносить несподівані результати. Тим більше, у своєму нинішньому стані, "каноніри" навряд чи зможуть протистояти своїм більш майстровитим суперникам. Хоча, екс-динамівцям Богданову, Богушу і Кравцю буде що довести своїм колишнім тренерам - вони будуть зі "шкіри лізти". А у "Динамо" є хороша можливість продовжити набирати впевненість. Після 9:1 у минулому турі, коли у ворота "Металурга" залітало практично все, що туди летіло, ще одна яскрава перемога тільки додасть спокою в дії "Динамо".

20 жовтня, 19:00
Донецьк, "Металург"
Металург Д - Таврія
Трансляція на ТК Футбол

Поразки, по типу такої, як у Києві в минулому турі, найчастіше, не демонструють слабкість команди. І тренер донеччан Ташуев розуміє, що його команда просто в якийсь момент перестала грати. Зараз же, перед своїми вболівальниками його завдання повернути футбол у думки своїх гравців. І суперник для цього цілком підходить - головний аутсайдер країни "Таврія".

20 жовтня, 19:30
Харків, "Металіст"
Металіст - Чорноморець
Трансляція на 2+2

Одесити після довгого перебування на самій вершині турнірної таблиці поступово починають здавати позиції. У грі з "Дніпром" у "моряків" було дуже мало шансів на позитивний результат. Думається, у грі з "Металістом" ситуація буде досить схожою. Єдина різниця буде в тому, що "Метал" любить володіти м'ячем, а "Чорноморець" любить віддавати ініціативу. А в такому випадку, одесити зможуть створити кілька хороших моментів, які треба буде реалізувати.