ua en ru

Сьогодні стартує десятий тур української Прем'єр-ліги

В десятом туре украинского чемпионата нету ярко выраженного центрального матча, но потенциально интересных поединкоу достаточно. Это и приезд довольно крепкой "Ворсклы" на "Донбасс-Арену", и проверка на прочность "Черноморца" и "Днепра", и матч киевского "Динамо" с "Карпатами", которые редко получаются скучными.

У десятому турі українського чемпіонату немає яскраво вираженого центрального матчу, але потенційно цікавих поединкоу достатньо. Це і приїзд досить міцною "Ворскли" на "Донбас-Арену", і перевірка на міцність "Чорноморця" та "Дніпра", і матч київського "Динамо" з "Карпатами", які рідко виходять нудними.

20 вересня, 17:00
Луцьк, "Авангард"
Волинь - Іллічівець
Трансляція на 2+2

Луцькій команді цей матч доведеться грати без свого головного тренера на лавці. Кварцяного дискваліфікували на одну гру за вилучення в попередньому турі. Думається, навіть при своєму коучі у лучан досить мало шансів у грі проти "Іллічівця", який досить впевнено виглядає на полі.

20 вересня, 19:30
Севастополь, "Севастополь"
Севастополь - Металург Д
Трансляція на ТК Футбол

"Севастополь" закріпився в середині турнірної таблиці і йти від туди явно не збирається. Донецький "Металург" зараз явно не показує свій кращий футбол, щоб створити "матросам" непереборні проблеми. У минулому турі обидві команди виступили непогано, так що з емоціями у них все буде в порядку. Правда, домашній стадіон "Севастополя" іноді творить чудеса зі своїми улюбленцями.

21 вересня, 13:30
Ужгород, "Авангард"
Говерла - Арсенал
Трансляція на ТК Футбол

У разі перемоги, "Говерла" наздожене "Арсенал" і зможе вибратися із зони вильоту. Загалом, проблем у команди Грозного більше, ніж достатньо. Як і в "Арсенала", але в Києві більше проблем у керівництві, ніж у грі, так що "каноніри" виглядають краще.

21 вересня, 16:00
Сімферополь, "Локомотив"
Таврія - Металіст
Трансляція на ТК Футбол

"Металіст" блискуче пройшов випробування матчами з "Шахтарем" і "Динамо" і зараз має прекрасну можливість зміцнити своє лідерство. До найближчого переслідувача три очки, і їх можна "нарощувати". Особливо в матчі з головним аутсайдером.

21 вересня, 18:30
Донецьк, "Донбас-Арена"
Шахтар - Ворскла
Трансляція на ТК Футбол

Дивно, але варто було "Шахтарю" зіграти в Лізі Чемпіонів, як невдала серія "гірників" закінчилася. Три матчі не могли виграти донеччани. Зараз, після матчу в Іспанії, частина гравців буде відчувати втому, так як в ігровий ритм "дві гри в тиждень" ще не встигли увійти. І це шанс для "Ворскли", якій цілком до снаги спробувати здобути позитивний результат в Донецьку.

22 вересня, 16:00
Запоріжжя, "Славутич-Арена"
Металург З - Дніпро
Трансляція на ТК Футбол

У минулому сезоні "Металург" у двох матчах з "Дніпром" пропустив сім голів, не забивши жодного. Зараз у Запоріжжі команда серйозніше торішньої, але цього явно недостатньо для хорошого результату в грі з дніпрянами. Після спокійної перемоги в Румунії, "Дніпро" може так само спокійно грати і чемпіонаті.

22 вересня, 19:00
Одеса, "Чорноморець"
Чорноморець - Зоря
Трансляція на ТК Футбол

Цей матч повинен стати обов'язковою програмою неділі для одеситів. Не прийти на стадіон після того, як твоя улюблена команда так класно зіграла в Європі, просто не можна. І матч з "Зорею" - прекрасний шанс уболівальникам показати свою вдячність за перемогу у Загребі, а для "моряків" - ще одна можливість відіграти відрепетований сценарій "забити-засушити".

22 вересня, 19:30
Київ, "Олімпійський"
Динамо - Карпати
Трансляція на 2+2

Пам'ятається, в 2010 році, коли "Динамо" тренував Газаєв, подібний психологічний стан всередині команди і у вболівальників був також. Тоді "круте піке" почалося нічиєю з БАТЕ, продовжилося поразками від "Шерифа" і "Шахтаря". І тоді на гру з "Карпатами", яка слідувала після виїзду в Донецьк, команду вже виводив Олег Лужний. Зараз на гру з львів'янами "Динамо" готує Олег Блохін, який схоже також довів стан київської команди до близького до критичного.

Додамо, що на РБК-Україна пройде онлайн трансляція матчу "Динамо" - "Карпати".