ua en ru

Сьогодні у Миколаєві завершено опалювальний сезон

Сьогодні у Миколаєві завершено опалювальний сезон Фото: ілюстраційне фото

Опалення не відключать тільки в дошкільних установах, об'єктах медицини та амбулаторіях

У вівторок, 3 квітня, закінчено опалювальний сезон у Миколаєві. Таке рішення було прийнято на засіданні міської ради, повідомляють "Миколаївські Вісті".

"У зв'язку з підвищенням середньої добової температури повітря протягом трьох діб, що складає понад +8 градусів С, у відповідності з п. 7.9.4 Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України від 14.02. 2007 року № 71, відповідно до п. 5 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінетом Міністрів України від 21.07.2005 № 630, керуючись п. п. 1 п. "А" ст. 30 год. 6 ст. 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконком міської ради вирішив закінчити опалювальний сезон з 3.04.2018 р., на всіх об'єктах, крім дошкільних закладів, лікарень, пологових будинків та амбулаторій", - йдеться в тексті рішення.

Нагадаємо, у відповідності з аналогічним рішенням міськради, у Львові з сьогоднішнього дня, 3 квітня, припиняють опалювальний сезон.