ua en ru

Сьогодні почалися судові засідання щодо затриманих під час спецоперації МВС, - Аваков

Сьогодні почалися судові засідання щодо затриманих під час спецоперації МВС, - Аваков Фото: міністр внутрішніх справ Арсен Аваков

Аваков повідомив, що на даний момент затримано 22 чиновники

Сьогодні почалися судові засідання у Печерському районному суді міста Києва стосовно чиновників, які були затримані сьогодні в рамках антикорупційної спецоперації Міністерства внутрішніх справ. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Сьогодні вже почалися відповідні судові засідання в Печерському суді. Я прошу підтримки суспільства і сподіваюся, що достатньо високі застави, які ми запропонували разом з прокуратурою, спрацюють. Ми отримаємо відповідне рішення і співпрацю зі слідством цих високопосадовців, які покажуть нам подальшу дорогу", - підкреслив Аваков.

Також Аваков повідомив, що на даний момент затримано 22 чиновники. Їм інкримінують створення злочинної організації, яка ухилялася від сплати податків на користь організаторів і членів цієї злочинної організації.

altaltaltaltalt

Фото: антикорупційна спецоперація Міністерства внутрішніх справ

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ході спецоперації силовиків затримали колишнього губернатора Луганської області Олександра Антіпова.