ua en ru

Сьогодні "Динамо", "Дніпро" і "Чорноморець" зіграють свої матчі Ліги Європи

Если бы не "Тун", то все три сегодняшних соперника украинских клубов по Лиге Европы были бы абсолютно новыми для украинских команд. Но когда-то грозная швейцарская команда опозорила киевлян, за что те обязаны сегодня отомстить. По крайней мере, в это верят киевские болельщики.

Якщо б не "Тун", то всі три сьогоднішні суперники українських клубів у Лізі Європи були б абсолютно новими для українських команд. Але колись грізна швейцарська команда зганьбила киян, за що ті зобов'язані сьогодні помститися. Принаймні, у це вірять київські вболівальники.

24 жовтня, 20:00
Київ, "Олімпійський"
Динамо - Тун
Трансляція на ТРК Україна

Як і в матчах з "Гентом" і "Рапідом", кияни - беззаперечний фаворит матчу. Але в тих поєдинках "Динамо" не хотіло грати в футбол і реалізовувати свої момент, за що і поплатилося. Після матчів з "Металургом" і "Арсеналом" ситуація трохи вирівнялася, але про спокій говорити ще рано.

І Олег Блохін, і його колега Улі Фішер визнають перевагу "Динамо" в плані досвіду та класу. Але те, як грає "Динамо", дозволить "Туну" створити свої кілька моментів. І основне питання, наскільки швейцарці зможуть їх реалізувати.

24 жовтня,22:05
Гімараєш, "Афонсу Енрікеш"
Пасуш Ферейра - Дніпро
Трансляція на 2+2

Хуанде Рамос в матчі з "Карпатами" успішно провів ротацію. Вийшло добре - і перемога, і основні виконавці відпочили. Сьогодні повинні з'явиться на полі Коноплянка з Ротанем, які у Львові не зіграли.

В цілому, і це відзначали тренера, "Дніпро" досвідченіше свого опонента. У якого справи йдуть досить сумно. З самого початку сезону "Пасуш" виграв лише 2 матчі, з яких один - це матч Кубка проти першолігового "Оливейренсе ".

24 жовтня, 22:05
Одеса, "Чорноморець"
Чорноморець - Лудогорець
Трансляція на ТК Футбол

Роман Григорчук провів ще один вдалий матч в чемпіонаті України і в хорошому настрої готується до гри з лідером групи з Болгарії. А ось у "Лудогорця" після останнього матчу повинен залишитися осад - разградці вдома програли своєму прямому конкуренту за золото чемпіонату "Літексу".

В цілому, болгарська команда дуже здивувала стартом у Лізі Європи. Перемоги над ПСВ і "Динамо" змусили дивитися на них з побоюванням. Але, думається, що такий делікатний тактик, як Роман Григорчук знайде "хворе місце" "Лудогорця" і "моряки" зможуть сьогодні порадувати своїх уболівальників.