ua en ru

Сьогодні будуть зіграні матчі 1/16 Кубка України

Сьогодні в боротьбу за трофей вступають клуби Прем'єр-ліги і погляди футбольної громадськості переносяться саме на цей турнір. РБК-Україна представляє вам анонс найцікавіших поєдинків 1/16 українського національного кубка.

Сьогодні в боротьбу за трофей вступають клуби Прем'єр-ліги і погляди футбольної громадськості переносяться саме на цей турнір. РБК-Україна представляє вам анонс найцікавіших поєдинків 1/16 українського національного кубка.

Ужгород, "Авангард", 16:00
Говерла - Арсенал
Трансляція на ТК Футбол

Ще в суботу ці команди грали між собою в рамках чемпіонату, а сьогодні змагатимуться вже в кубковому матчі. "Арсенал", що не дивно, залишився готуватися до поєдинку в Ужгороді, що повинно допомогти "канонірам" бути більш підготовленими до матчу з "Говерлою". Але та впевненість, з якою ужгородці впоралися з киянами на вихідних залишає мало шансів гостям.

Олександрія, "Ніка", 18:00
Олександрія - Металіст

Доля звела грати між собою два перших місця. Лідер елітного дивізіону проти лідера Першої ліги. По суті, може вийти дуже якісне видовище. Хоча, якщо враховувати те, з яким ставленням у Харкові ставилися завжди Кубку України, можна очікувати всього. Правда, в цьому сезоні, Маркевич говорив, що "Металіст" хоче виграти Кубок. А це багато що може змінити.

Полтава, "Ворскла", 18:30
Ворскла - Волинь
Трансляція на ТК Футбол

Коли ці команди зустрічалися нещодавно в чемпіонаті, то видали більше кубковий матч, який завершився рахунком 3:3. Звісно, команди можуть і не повторити такий результат, але шанси є. А враховуючи любов "Волині" до кубкових матчів, можна сміливо готуватися до перегляду цього поєдинку - нудним він навряд чи буде.

Київ, "Олімпійський", 19:00
Динамо - Металург Д
Трансляція на 2+2

Для киян зараз настав дуже важливий момент в сезоні, коли емоційно сильні матчі вже позаду і команді потрібно повернутися в стан стабільності. У поєдинку з "Карпатами" "Динамо" домінувало, але забило лише під кінець матчу. Очікувати від команди Блохіна гольової феєрії не варто, так як команда ще далеко не повернулася на тверду землю. Але в те, що "Динамо" постарається виграти сьогодні максимально впевнено, можна не сумніватися, киянам потрібно повертати собі колишню фортецю.

Маріуполь, "Іллічівець", 20:30
Іллічівець - Шахтар
Трансляція на ТК Футбол

Швидше за все, Мірча Луческу на цей матч не буде випускати основних виконавців, а дасть можливість резервістам і новачкам команди показати себе. Румунові зараз потрібно будувати команду на перед, і тому важливо давати можливість зіграватися тим, хто не має цього шансу постійно. А якщо, в такій ситуації, щось не буде влаштовувати тренера "гірників", у нього буде можливість підсилити гру.

Львів, "Україна", 21:00
Карпати - Севастополь
Трансляція на 2+2

Це один з матчів, який може вийти дуже помітним. Обидві команди дуже емоційні і в кубкових матчах ця якість розкривається особливо. В історії обох команд є достатньо прикладів, коли саме в Кубку вони добиралися до високих стадій, не маючи відповідних резервів.

Крім цих матчів, в 1/16 Кубка України пройдуть наступні протистояння:

15:00, Шахтар З - Мир
15:30, Гірник - Десна
15:30, Николев - Десна
16:00 Сталь - Металург З
16:00, Енергія - Чорноморець
16:00, Авангард - Зоря
16:00, Буковина - Дніпро
16:00, Говерла - Арсенал
17:00, Славутич - Таврія
17:00, Тернопіль - Полтава
18:00, Олександрія - Металіст
18:30, Ворскла - Волинь
19:00, Динамо - Металург Д
20:30, Іллічівець - Шахтар
21:00 Карпати - Севастополь