ua en ru

СБУ затримала на Закарпатті банду наркодилерів

СБУ затримала на Закарпатті банду наркодилерів Фото: СБУ

Правоохоронці затримали чотирьох наркоторгівців під час реалізації чергової партії наркотиків

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали на Закарпатті банду наркодилерів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Групу зловмисників, які оптом продавали "важкі" наркотики на Закарпатті, затримали співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури. Також дилери збували наркотики клієнтам з центральних і східних регіонів України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці затримали чотирьох наркоторгівців під час реалізації чергової партії наркотиків - півкілограма екстракційного опію, орієнтовна вартість якого на "чорному" ринку може сягати близько 2 млн гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Наразі усім затриманим оголошено про підозру, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

altalt

Фото: СБУ затримала на Донбасі групу наркоторговців

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Херсоні співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією припинили діяльність наркоугруповання, організатори якого реалізовували в регіоні важкі наркотики.