ua en ru

СБУ затримала майже тисячу літрів контрабандного алкоголю з РФ

СБУ затримала майже тисячу літрів контрабандного алкоголю з РФ Фото: СБУ затримала контрабанду з РФ

Працівниками фіскальної служби встановлено, що українські акцизні марки на продукції мають ознаки підробки

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з прикордонниками затримала на блокпості поблизу селища Березове Мар′їнського району Донецької області. вантажівку з контрабандним алкоголем виробництва Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Водій та експедитор намагалися ввести до Докучаєвська, який непідконтрольний українській владі, майже тисячу літрів підакцизних товарів виробництва Російської Федерації: горілка "Русский графин", пиво "Ипатовское" та слабоалкогольні напої. Працівниками фіскальної служби встановлено, що українські акцизні марки на продукції мають ознаки підробки", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, СБУ спільно з ДФС та ДПС викрили ще один канал незаконного переміщення продуктів харчування на непідконтрольну Україні територію.

"На одному з заводів, що розташований в Кураховому Донецької області, виявлено шість машин, завантажених м'ясом курки, цукром та іншими продуктами. Встановлено, що автівки та вантаж належать донецькій фірмі, на адресу якої й планувалося доставити продукти харчування" , -повідомляють у прес-службі.

Наразі проводяться першочергові дослідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ затримала рекордну партію контрабанди, яка призначалася бойовикам.