ua en ru

CБУ затримала спільника Януковича, причетного до заволодіння Межигір'ям та Сухолуччям

CБУ затримала спільника Януковича, причетного до заволодіння Межигір'ям та Сухолуччям Фото: екс-Президент України Віктор Янукович

Гулик очолював ТОВ "Київуніверсалсервіс", через яке протиправно переводилися у готівку кошти, у тому числі й державні

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали у Києві заступника керівника Державного управління справами часів екс-Президента Віктора Януковича Василя Гулика. Колишній чиновник перебував у загальнодержавному розшуку, передає прес-служба СБУ.

Повідомляється, що Гулик був одним із спільників Януковича при незаконному заволодінні ним землями Межигір'я і Сухолуччя.

"Також він у 2007-2010 роках очолював товариство з обмеженою відповідальністю "Київуніверсалсервіс", через яке протиправно переводилися у готівку кошти, у тому числі й державні. За рахунок виведених у "тінь" грошей товариство обслуговувало Межигір'я", - йдеться у повідомленні.

Колишнього заступника керівника Держуправління справами доставлено до Генеральної прокуратури для проведення слідчих дій.

Нагадаємо,правоохоронці скасували незаконні конкурсні торги на закупівлю витратних матеріалів для апаратів гемодіалізу лікувальних закладів Маріуполя та Краматорська, чим запобігли спробі розтрати держкоштів на понад 25 млн грн.