ua en ru

СБУ затримала поліцейського, який продавав інформацію про судимості та дозволи на зброю

СБУ затримала поліцейського, який продавав інформацію про судимості та дозволи на зброю Фото: зловмисника затримали на зупинці громадського транспорту

Зловмисник торгував інформацією з автоматизованої системи МВС

Служба безпеки України спільно з прокуратурою та внутрішньою безпекою поліції заарештувала оперативника карного розшуку одного з районних відділів Національної поліції у Київській області, який продавав інформацію про судимості та дозволи на зброю. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Маючи доступ до автоматизованої інформаційної системи МВС, "перевертень" систематично продавав інформацію про наявність судимостей та дозволи на зброю громадян України", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, правоохоронці затримали поліцейського у Дарницькому районі Києва на зупинці громадського транспорту, де зловмисник отримував 3 тис.гривень від чергового клієнта.

"Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові Служба безпеки України (СБУ) викрила спробу переправлення прихильників міжнародної терористичної організації "Ісламська держава" (ІДІЛ) з території Сирійської арабської республіки транзитом через Україну до країн Західної Європи.