ua en ru

СБУ затримала двох українців за відвідування вербувального пункту ЛНР

СБУ затримала двох українців за відвідування вербувального пункту ЛНР Фото: визнана в Україні терористичною організацією самопроголошена "Луганська народна республіка"

Молодики з метою підзаробити з'їздили до Луганська, де зареєструвалися у вербувальному пункті терористів

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали двох молодих людей, які за гроші хотіли приєднатися до терористів самопроголошеної "Луганської народної республіки" (ЛНР). Про це в четвер 11 серпня повідомили у прес-центрі СБУ.

Як зазначається, двоє жителів Старобільського району Луганської області намагалися приєднатися до терористичної організації ЛНР, проте були затримані в районі проведення антитерористичної операції (зона АТО, - ред.) співробітниками СБУ спільно з поліцією.

СБУ затримала двох українців за відвідування вербувального пункту ЛНР


За словами затриманих, наприкінці минулого року вони з метою підзаробити поїхали до Луганська, де подали заяви до вербувального пункту терористів так званої "ЛНР".

"Переконавшись у відсутності перспектив і майбутнього самопроголошеної фейковиої республіки, молодики повернулися на територію, підконтрольну Україні", - зазначили у прес-центрі СБУ.

СБУ затримала двох українців за відвідування вербувального пункту ЛНР

Фото: кандидат на посаду "терориста ЛНР" №2 зі Старобільського району (прес-центр СБУ)

За даними спецслужби, в даний час у даній справі тривають невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, у лютому СБУ затримала адміністратора антиукраїнської інтернет-групи ЛНР. Як зазначалося, житель Лисичанська модерував "сторінку з інформаційним контентом на підтримку проросійського сепаратизму".