ua en ru

СБУ затримала колишнього міліціонера за співпрацю з ДНР

У Дніпропетровську Служба безпеки України затримала підполковника міліції у відставці 1961 р.н., який підозрюється у сприянні бойовикм так званої "Донецької народної республіки".

У Дніпропетровську Служба безпеки України затримала підполковника міліції у відставці 1961 р.н., який підозрюється у сприянні бойовикм так званої "Донецької народної республіки". Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

"Встановлено, що, виконуючи завдання представника так званої "військової розвідки" на прізвисько "Самурай", (колишній працівник УДСО України в Донецькій області), пенсіонер МВС протягом липня-серпня ц.р. збирав на Донеччині інформацію щодо місць дислокації сил АТО і передавав ці відомості бойовикам", - йдеться в повідомленні.

Колишній міліціонер намагався ховатися в Дніпропетровську як переселенець із зони бойових дій. Під час обшуку у його тимчасовому приміщенні співробітники СБУ вилучили гранату Ф-1, документи з інформацією про озброєння і спеціального оснащення розвідувально-диверсійних підрозділів терористів.