ua en ru

СБУ за добу затримала 9 терористів ДНР

СБУ за добу затримала 9 терористів ДНР Джерело фото:EPA
Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) за минулу добу затримала 9 терористів так званої "Донецької народної республіки".

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) за минулу добу затримала 9 терористів так званої "Донецької народної республіки". Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Як зазначається, троє жителів Донецької області допомагали підрозділам розвідки з угруповання терористів "Бєса" ховати зброю і боєприпаси, які бойовики планували використовувати для проведення терористичних актів на території України. Під час затримання у зловмисників вилучені гранати РПГ-22, РПГ-26 і близько 400 бронебійно-запальних боєприпасів калібру 7.62.

Ще один терорист організовував блокпости в місті Сіверськ Донецької області, надавав допомогу бойовикам бандформування під керівництвом "Албанця".

За даними прес-служби, серед затриманих також є громадяни України, які безпосередньо входили в склад "ДНР".

Крім цього, повідомляється, що житель Красноармійська збирав і передавав терористам інформацію про пересування і дислокації окремих військових підрозділів України, які беруть участь в АТО. Інший інформатор повідомляв на гарячу лінію "ДНР" дані про дислокацію та пересування техніки ЗС України.

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України затримала диверсійну групу, яка готувала теракти в Маріуполі.

СБУ за добу затримала 9 терористів ДНР

СБУ за добу затримала 9 терористів ДНР

(Джерело фото: прес-служба СБУ)