ua en ru

СБУ виявила підпільну нафтобазу в Одеській області

СБУ виявила підпільну нафтобазу в Одеській області Фото: в Одеській області виявлено підпільну нафтобаза

Вилучено понад 35 тонн нафтопродуктів

Служба безпеки України в Одеській області виявила підпільну нафтобазу, на якій зберігалися 35 тонн нафтопродуктів. Про це йдеться у повідомленні СБУ у Facebook.

"Підпільну нафтобазу, де зберігалося понад 35 тонн нафтопродуктів сумнівного походження, викрила в Одеській області Служба безпеки України спільно з фіскальною службою под процесуальним керівництвом прокуратури", - йдеться в повідомленні.

#СБУ викрила на Одещині підпільну нафтобазу Підпільну нафтобазу, де зберігалося понад 35 тонн нафтопродуктів сумнівного...

Опубліковано Управління Служби безпеки України в Одеській області 11 серпня 2017 р.

Зловмисники організували в приміщеннях одного з автотранспортних підприємств Одеської області підпільну нафтобазу, де зберігали і продавали без будь-яких дозвільних документів контрафактне дизельне паливо, у тому числі і російського походження.

Нафтопродукти, за оцінкою експертів, не тільки не відповідають державним стандартам, але і зберігалися, перевантажувалися і реалізовувалися з грубим порушенням правил протипожежної безпеки та безпеки праці.

Під час обшуку складських приміщень правоохоронці вилучили контрафактне паливо, технологічне обладнання та рухливі заправні комплекси на загальну суму понад 3 млн гривень, а також тіньову бухгалтерію.

За попередніми оцінками діяльність підпільної нафтобази завдавала щомісячних збитків державі на понад 1 млн гривень.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 204 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Маріуполі правоохоронці вилучили 45 т контрафактної нафти.