ua en ru

СБУ виявила факт розкрадання понад 230 млн гривень керівництвом "Укрхимаммиактрансу"

СБУ виявила факт розкрадання понад 230 млн гривень керівництвом "Укрхимаммиактрансу" Фото: СБУ виявила факт розкрадання понад 230 млн гривень чиновниками ДП

В результаті обшуків вилучено велику суму інвалюти

Служба безпеки України виявила факт розкрадання понад 230 млн гривень держкоштів екс-керівництвом держпідприємства "Укрхимамиактранс". Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Згідно з повідомленням, правоохоронцями встановлено, що один з керівників підприємства при пособництві одного з службовців протягом 2012-2015 років перераховував гроші низці підконтрольних комерційних структур за постачання обладнання та проведення робіт по забезпеченню функціонування аміакопроводу.

Однак, як з'ясувало слідство, роботи так і не були проведені, а обладнання не було поставлено.

За результатами обшуків У Києві в офісах ДП "Укрхимамиактранс" і місці проживання фігурантів справи оперативники спецслужби вилучили документацію, яка доводить причетність чиновників до розкрадання державних коштів, та велику суму грошей в іноземній валюті.

СБУ виявила факт розкрадання понад 230 млн гривень керівництвом "Укрхимаммиактрансу"СБУ виявила факт розкрадання понад 230 млн гривень керівництвом "Укрхимаммиактрансу"СБУ виявила факт розкрадання понад 230 млн гривень керівництвом "Укрхимаммиактрансу"
Фото: СБУ виявила велике розкрадання держкоштів на держпідприємстві

Нагадаємо, суд заарештував організаторів багатомільйонної фінансової піраміди в Тернопільській області.