ua en ru

СБУ викрила міжрегіональну групу торговців зброєю та боєприпасами

СБУ викрила міжрегіональну групу торговців зброєю та боєприпасами Фото: СБУ

До складу угруповання входили мешканець Хмельницька, мешканець Києва та громадянин РФ

Служба безпеки України (СБУ) викрила міжрегіональну групу торговців зброєю та боєприпасами. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Правоохоронці встановили, що до складу угруповання входили раніше судимий мешканець Хмельницька, мешканець Києва та громадянин Російської Федерації (РФ). Оперативники спецслужби задокументували низку фактів незаконного збуту ділками бойових пістолетів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, співробітники СБУ затримали в Києві при спробі реалізації 18 бойових пістолетів одного з учасників угруповання.

Так, під час проведення обшуків за місцями проживання ділків у Києві, Хмельницькому та Старокостянтинові правоохоронці вилучили 28 одиниць вогнепальної зброї та понад 700 патронів різного калібру.

Зазначається, що за фактом незаконного поводження зі зброєю відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

altaltaltalt

Фото: СБУ викрила групу торговців зброєю (ssu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники СБУ спільно з Національною поліцією запобігли в Києві спробу провести антиукраїнську акцію, організовану і профинансированную з боку влади РФ.