ua en ru

СБУ перевірить компанію-імпортера палива, пов'язану з Курченком

СБУ перевірить компанію-імпортера палива, пов'язану з Курченком Фото: СБУ перевірить компанію, пов'язану з Курченко (УНІАН)

Служба отримала доступ до документів компанії з правом вилучення

Служба безпеки України отримала доступ до документів щодо господарської діяльності ТОВ "Перспектива трейдгрупп", яку пов'язують з побіжним екс-регіоналом Сергієм Курченком. Про це йдеться в ухвалі суду, повідомляє портал enkorr.

Як повідомляється, СБУ отримала дозвіл на вилучення всієї документації для перевірки зв'язків зазначеного ТОВ з такими компаніями, як ТОВ "ТД Авангард", "Ингрия 2015", "Азалія 2006", "Бізнес Интенза", "Макрос Компані" і "Газнафторесурс Україна".

зокрема, слідчі зможуть ознайомитися з договорами купівлі-продажу, поставки, зберігання, нафтопродуктів, специфікаціям, податковими, товаротранспортними накладними, актами приймання-передачі, сертифікатами відповідності, платіжними дорученнями, бухгалтерськими та податковими обліками та іншими.

Доступ отриманий по кримінальному провадженню № 42017100000000476, в рамках якого СБУ в травні-червні цього року заарештовувала рахунку імпортерів ЗВГ.

Нагадаємо, Україна просить Інтерпол оголосити бізнесмена Сергія Курченка в міжнародний розшук.