ua en ru

В СБУ прогнозують, що антиукраїнська кампанія РФ буде ставати більш агресивною

В СБУ прогнозують, що антиукраїнська кампанія РФ буде ставати більш агресивною Фото: Олена Гітлянська (ssu.gov.ua)

Гітлянська заявила, що СБУ буде відповідно реагувати на антиукраїнську кампанію РФ

У Службі безпеки України прогнозують, що антиукраїнська кампанія Російської Федерації буде ставати більш агресивною. Про це у Facebook повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

"Треба усвідомлювати, що проти України вже четвертий рік ведеться інформаційна війна, для цього залучаються величезні фінансові та людські ресурси. Легко спрогнозувати, що антиукраїнська кампанія Росії й надалі ставатиме усе більш агресивною, і ми будемо на це відповідно реагувати", - заявила вона.

Крім того, вона запевнила, що при наявності законних підстав, загрози національної безпеки, СБУ і надалі приймати обмежувальні заходи у вигляді депортації/заборони на в'їзд в країну, в тому числі і щодо журналістів.

Як і було обіцяно мною на засіданні Ради з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова, що збирал...

Опубліковано Гітлянською Оленою 13 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України (СБУ) відкрила в'їзд в Україну раніше депортованим іспанським журналістам Антоніу Памплієгу і Мануелю Анхелю Састре. Журналісти були видворені з країни через їхню антиукраїнську діяльність.