ua en ru

СБУ припинила масштабне виробництво підроблених акцизних марок

СБУ припинила масштабне виробництво підроблених акцизних марок Фото: СБУ (УНІАН)

У Дніпрі затримали зловмисників, які намагалися реалізувати понад 500 тисяч підроблених акцизних марок

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) припинили масштабне виробництво підроблених акцизних марок. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою припинила масштабне виробництво та реалізацію підроблених марок акцизного податку в Харківській та Дніпропетровській областях", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці затримали у Дніпрі зловмисників, які намагалися реалізувати понад 500 тисяч підроблених акцизних марок.

У ході обшуків у складських приміщеннях та за місцями проживання зловмисників правоохоронці вилучили майже 2 тисячі літрів контрафактного алкоголю, підроблені етикетки та обладнання для їх виготовлення.

"За результатами операції, правоохоронці запобігли державним збиткам на більше ніж п’ять мільйонів гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 199 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії", - повідомляють у відомстві.

altaltaltaltalt

Фото: вилучене у ході обшуків (ssu.gov.ua)

Нагадаємо, 16 серпня 2017 року, в місті Одеса, під час проведення слідчих дій правоохоронцями була виявлена та вилучена фальсифікована алкогольна продукція з характерним запахом спирту, обладнання і хімічні добавки, які використовувалися при її виготовленні.