ua en ru

В СБУ замах на Плотницького пов'язали з боротьбою за владу в ЛНР

В СБУ замах на Плотницького пов'язали з боротьбою за владу в ЛНР Фото: СБУ прокоментували замах на Ігоря Плотницького

В СБУ прокоментували замах на Плотницького

У Службі безпеки України замах на ватажка так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) Ігоря Плотницького пов'язали з боротьбою за владу в ЛНР. Про це в ефірі "112 Україна" повідомив радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт.

"За своїм закритими каналами можу підтвердити цю інформацію. Дійсно був замах на Ігоря Плотницького. Він отримав поранення. Можу сказати, це лише підтвердження того, що там (на окупованому Донбасі, - ред.) постійно йде боротьба за владу, грошові потоки, і вони ділять між собою ці канали", - заявив Тандіт.


Разом з тим, Тандіт відмовився коментувати чи був вибух машини Плотницького нещасним випадком або замахом на його життя.

"Некоректно було коментувати. Можу лише підтвердити, що в Донецьку і Луганську люди живуть неспокійно...вони постійно наражаються на загрозу замаху на своє життя...Немає там влади, немає законів...І в Донецьку, і в Луганську постійно йде боротьба за владу, йдуть зачистки, ущільнення, реорганізація...Зрозуміло, що він (Плотницький, - ред.) один з тих, хто може бути підданий небезпеці", - додав Тандіт.

Нагадаємо, сьогодні у Луганську було скоєно замах на Плотницького.