ua en ru

В СБУ підтвердили відвідування консулом російських спецназівців

В СБУ підтвердили відвідування консулом російських спецназівців Фото: російський журналіст бере інтерв'ю у Олександра Александрова

Лубківський виклав фото російського консула під час візиту в лікарню до ГРУшникам

У Службі безпеки України (СБУ) підтвердили, що завідувач консульським відділом посольства Росії в Україні Олексій Грубий дійсно відвідав затриманих на Донбасі російських спецназівців Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова. Про це на своїй сторінці написав радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

Лубківський також розмістив фотографію представника російського консульства під час візиту до Александрову і Єрофеєву.

"Як підтвердження того, що консул посольства РФ дійсно відвідав заарештованих російських військовослужбовців. З дотриманням всіх норм безпеки і гігієни", - прокоментував радник голови СБУ.

Фотодоказ... Як підтвердження того, що консул посольства РФ дійсно відвідав заарештованих російських військовослужбовців... З дотриманням усіх норм безпеки та гігієни...

Posted by Markian Lubkivskyi on 27 Май 2015 г.

Нагадаємо, вчора ЗМІ повідомляли, що завідувач консульським відділом посольства Росії в Україні Олексій Грубий відвідав спецназівців, які 16 травня були затримані в місті Щастя Луганської області представниками ВСУ. На даний момент російські військовослужбовці проходять лікування в госпіталі.