ua en ru

СБУ підтвердила заборону російському журналісту Виноградову на в'їзд до країни

СБУ підтвердила заборону російському журналісту Виноградову на в'їзд до країни Фото: Служба безпеки України (oda.zt.gov.ua)

Виноградову на 5 років заборонили в'їзд до України

Служба безпеки України підтверджує, що російському журналісту Захару Виноградову заборонили в'їзд в країну строком на п'ять років в інтересах національної безпеки. Про це у Facebook повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

"5 листопада 2017 Службою безпеки України прийнято рішення про заборону в'їзду до України громадянину РФ Захару Виноградову терміном на 5 років", - зазначила Гітлянська.

Вона також зазначила, що СБУ прийняла дане рішення в інтересах національної безпеки України.

5 листопада 2017 року Службою безпеки України прийнято рішення щодо заборони в’їзду в Україну громадянину РФ Захару Вино...

Опубліковано Гітлянською Оленою 7 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше в РФ заявили, що СБУ не пустила в Україну російського журналіста. Зокрема, оглядача редакції РИА Новости Виноградова о 06:00 зняли з поїзда Москва-Одеса в Конотопі при перевірці документів. Передбачається, що до зворотного поїзда він буде перебувати в Конотопі. Зазначимо, Виноградов є уродженцем Одеси та з 2006 по 2011 рік працював в Україні.