ua en ru

СБУ зупинила виробництво контрафактної кави

СБУ зупинила виробництво контрафактної кави Фото: СБУ зупинила виробництво контрафактної кави

Збут контрафакту здійснювався в усіх регіонах України

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) зупинили масштабне виробництво і реалізацію контрафактної кави під виглядом відомих брендів. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Повідомляється, що зловмисники розмітили виробниче і фасувальне обладнання в приватних будинках, а також промислових зонах Київської області.

"Співробітники СБУ припинили діяльність двох «підпільних» цехів, в яких розфасовували та пакували контрафактну продукцію, двох друкарень, де виготовляли тару та упаковку. Під час обшуків на виробництвах та складських приміщеннях правоохоронці виявили обладнання для виготовлення та фасування «брендової кави», прес-форми з логотипами іноземних фірм, десятки тисяч одиниць пакувальної тари, етикеток з назвами і фірмовими наклейками", - йдеться в повідомленні СБУ.

Зазначено, що правоохоронці вилучили майже 10 тонн сировини і готової підробленої продукції. За попередніми висновками експертів, у підроблену каву підмішували харчові добавки.

Повідомляється, що збут контрафакту здійснювався в усіх регіонах України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники СБУ виявили на Донбасі контрафактні сигарети з зони проведення антитерористичної операції (АТО).