ua en ru

СБУ і омбудсмен проведуть верифікацію списку людей, які відмовилися їхати на окупований Донбас

СБУ і омбудсмен проведуть верифікацію списку людей, які відмовилися їхати на окупований Донбас Фото: Валерія Лутковська

Контактна група в Мінську погодила проведення такої верифікації

Співробітники Служби безпеки України, а також уповноважена Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська при участі ОБСЄ проведуть верифікацію списку людей, які відмовилися їхати на окупований Донбас. Такі дії погодила контактна група в Мінську, повідомляє Facebook повідомила прес-секретар представники України в контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Гуманітарна підгрупа продовжує працювати над звільненням заручників. Вдалося домовитися про те, щоб СБУ, омбудсмен Валерія Лутковська, матері незаконно утримуваних осіб, за участю ОБСЄ провели верифікацію відмови людей переміщатися на непідконтрольну Україні частину Донбасу", - написала вона.

Трёхсторонняя контактная группа подтвердила свою приверженность решению от 29 марта 2017 года о выполнении ранее приняты...

Опубліковано Darka Olifer 12 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська сторона в рамках засідання Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі в Мінську (Білорусь) в черговий раз вимагала скасувати "націоналізацію" підприємств на окупованому Донбасі.