ua en ru

СБУ оприлюднила відео вигнання колишнього редактора телеканалу "Інтер" Столярової

СБУ оприлюднила відео вигнання колишнього редактора телеканалу "Інтер" Столярової Фото: Марія Столярова

Марії заборонено в'їзд в Україну на п'ять років

Служба безпеки України (СБУ) оприлюднила відео вигнання колишнього редактора телеканалу "Інтер" Марії Столярової. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Зазначається, що перед цим співробітники СБУ провели слідчі дії. Їх цікавили нецензурні слова росіянки під час сюжету про Героїв Небесної Сотні. Також у них були питання щодо її перебування на тимчасово окупованих територіях у 2014 році та її ймовірної участі в терористичних організаціях ДНР/ЛНР.

Нагадаємо, колишнього шеф-редактора телеканалу "Інтер" Марію Столярову вислали з України.

"Російська журналістка Марія Столярова отримала "квиток в одну сторону" і під наглядом співробітників Служби безпеки України залишила територію нашої держави", - повідомила прес-секретар СБУ Олену Гітлянську.

Зазначимо, що скандал з шеф-редактором "Інтера" Марією Столярової розгорівся після того, як в прямому ефірі програми "Подробиці тижня" Столярова нецензурно висловилася на адресу Небесної сотні, перервавши тим самим пряму трансляцію церемонії вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні.

Данныи інцидентом зайнялася Служба безпеки України. "Інтер" же, у свою чергу, звільнив Столярову з посади за цієї події. Зазначимо, що сама шеф-редактор пояснила, що трапилося технічною помилкою.