ua en ru

СБУ вилучила у Харкові рекордну за останні 5 років партію кокаїну

СБУ вилучила у Харкові рекордну за останні 5 років партію кокаїну Фото: СБУ (oda.zt.gov.ua)

СБУ припинила у Харкові діяльність міжрегіонального угруповання торгівців кокаїном

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) вилучили у Харкові рекордну за останні 5 років партію кокаїну. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

Як зазначається, СБУ припинила у Харкові діяльність міжрегіонального угруповання торгівців кокаїном.

Як зазначається, зловмисники організували контрабандне ввезення кокаїну з однієї з країн Європи, який збували в Україні оптовими партіями.

"Правоохоронці вилучили у наркоділків два вакуумних пакети з кокаїном загальною вагою понад один кілограм, портативні ваги та травматичну зброю. За інформацією спецслужби, вилучена партія кокаїну є рекордною для Харківської області за останні п’ять років, її роздрібна вартість за цінами "чорного ринку" становить понад 50 мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали у Харкові чотирьох учасників банди під час збуту партії кокаїну за 85 тисяч доларів, затриманим оголошено підозри у скоєнні злочину та обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою

Наразі СБУ здійснює кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених ст. 305 та ст. 307 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківську у місцевого жителя вилучили наркотики вартістю понад 1 млн гривень.