ua en ru

Збірна України увійшла в п'ятірку непереможних команд в рамках Ліги націй

Збірна України увійшла в п'ятірку непереможних команд в рамках Ліги націй

Підопічні Андрія Шевченка здобули чотири перемоги і дві нічиї

Збірна України увійшла в рейтинг команд, які не програвали в 2018 році, зігравши при цьому принаймні 5 матчів в рамках підготовки і участі в Лізі націй. Про це повідомляє Gracenote Live.

У поточному році національна команда провела шість зустрічей, дві з них закінчилися з нічийним результатом: 1:1 з Саудівською Аравією і 0:0 з Марокко.

Також подлопечние Андрія Шевченка здобули чотири перемоги: 2:1 над Японією, 4:1 над Албанією в товариських матчах, а також в Лізі Націй над Чехією і Словаччиною з рахунком 2:1 і 1:0 відповідно.

Крім збірної України лише чотири європейські збірні жодного разу не програли в 2018 році: Іспанія, Румунія, Косово і Андорра.

Серед цих команд лише Іспанія грала на чемпіонаті світу-2018 (в рейтингу не враховувався), де програла Росії в серії пенальті.

Команда Шевченко востаннє програвала в жовтні 2017 року збірної Хорватії в матчі відбору до ЧС-2018.

До кінця року команда України проведе ще чотири матчі. Два в рамках Ліги Націй: з Чехією будинку 16 жовтня і зі Словаччиною на виїзді 16 листопада. Також заплановані дві товариські зустрічі з Італією - 10 жовтня і Туреччиною - 20 листопада.

Нагадаємо, УЄФА порушив справу за підсумками матчу Ліги націй між Чехією і Україною.